Groepsfoto MTC Zeewolde

MTC Zeewolde is in 1994 opgericht als vereniging voor en door motorrijders. 

Vanaf de oprichting beweegt het ledental zich rond de 50. Wij zijn een gevarieerd gezelschap, zowel qua leeftijd, geslacht als beroep. Ons hoofddoel is het gezamenlijk maken van toerritten en het onderhouden van goede contacten. De hechtheid binnen de club blijkt uit de inzet van alle vrijwilligers bij de organisatie van onze activiteiten. Zo proberen we jaarlijks in de wintermaanden een theorieavond te organiseren zodat we onze actuele kennis van de theorie kunnen testen. Als het éven kan, organiseren we aan het begin van een nieuw seizoen een mini VRO (Voortgezette Rijopleiding), zodat iedereen zijn bijzondere verrichtingen weer even kan aanscherpen voordat we weer regelmatig de weg op gaan.

Omdat we zoveel waarde hechten aan een goede verstandhouding organiseren we daarnaast ieder jaar aan het einde van het seizoen een jaarfeest dat bestaat uit een activiteit gecombineerd met lekker eten, en aan het begin van het jaar een Nieuwjaarsreceptie. 

Wil je de sfeer eens proeven of overweeg je om lid te worden, maar wil je vooraf kennis maken?
In dat geval raden we je aan om je vrijblijvend aan te sluiten bij één van de door MTC Zeewolde georganiseerde toerritten. De exacte data wanneer deze gehouden worden vind je aan de rechterzijde bij ‘Komende evenementen’.

De vertrektijden staan daarbij aangegeven. We verzamelen standaard een half uur vooraf voor een kop thee of koffie bij ‘Arctic Cat’ aan de Muiderweg 28-30, 3891 DB Zeewolde.

Het bestuur bestaat uit de volgende personen:

Voorzitter: Peter Borkus
Secretariaat: Sasja van de Beek / Roy Sonnega
Penningmeester: Bart van Gorp


De toercommissie bestaat uit:

José Hendriks, George van Schaik en Dennis Poot

De website wordt beheerd door:

Roy Sonnega

 

Motor Tour Club Zeewolde
KvK 40656563
Bankrekening: NL49 RBRB 0828 9665 83