Groepsfoto MTC Zeewolde

Agenda

2018-08-19_Gaasterland, 292 Km
Zondag, 19 Augustus 2018, 09:00
Contact José Hendriks

Beste motorvriend(in),

Ik heb een leuke route 'gefröbeld' in een deel waar we met MTC Zeewolde (zover ik weet) nog niet zijn geweest. Alleen diegene die in september 2015 mee zijn geweest hebben in deze omgeving in clubverband rondgestuurd.

Al is de route nog niet helemaal definitief, ik verwacht deze a.s. zondag, 5-8-18, te kunnen voorrijden, plaats ik al wel vast een afbeelding in de hoop dat jullie enthousiast worden. Het is, zoals afgesproken, een wat langere rit.
Daar staat tegenover dat je de lunch, tot maximaal €15,00, krijgt aangeboden van de club.

Het bestuur en ondergetekende hopen hiermee weer eens op een ouderwets grote opkomst! Om nu niet extra vroeg te hoeven vertrekken óf pas héél laat terug te zijn heb ik de aanrij- en terugroute over voornamelijk vlotte doorgaande wegen, geen snelweg.

Zodra de route definitief is incl. koffie-, lunchstop en tank/tussenstop zal ik deze toevoegen.

Update 08-08-2018:
Zoals hierboven aangegeven heb ik afgelopen zondag, samen met Fred en Dennis, deze route voorgereden. Bij de heenweg heb ik het deel richting Swifterbant wat aangepast en daar toch wat meer polder binnenwegen gekozen. Vóor we aan het échte stuurwerk beginnen worden we voor de koffie verwacht bij Restaurant Het Centrum in Lemmer.

In het 'freubeldeel' heb ik slechts een kleine aanpassing hoeven doen. Na de koffie zouden we een N-weg opdraaien. Omdat dit een druk punt is om linksaf te slaan heb ik ervoor gekozen om eerst links de ventweg te volgen en dan later (de ventweg stopt) de N-weg op te draaien.
Jouw GRATIS LUNCH, AANGEBODEN DOOR DE CLUB  (Max €15,00) genieten we bij sportcafé de Stolp in Sneek.
Als we weer verder 'slingeren' zit er op 187 Km. een BP tankstation met een shop. Dus vocht te koop voor zowel mens als machine. We slingeren dan nog een beetje door tot Kuinre en dan volgen weer de wat vlottere wegen. Alleen de N-weg tussen Emmeloord en Kampen heb ik er weer uitgehaald, dat is nèt een veredelde snelweg en héééél saai :-(

Verderop is er bij Walibi Flevo zoiets als Lowlands!! Daarom gaan we vanaf Elburg daar achterlangs en keren we via 'Hans en Grietje' weer terug naar huis. Ook de turbo-rotonde bij Harderwijk zal vermoedelijk een druk verkeersaanbod hebben van vertrekkende gasten dus dat vermijd ik liever.

Wij (Fred, Dennis en mijn persoontje) vonden het een mooie route, inderdaad wat langer maar dat was afgesproken en is zéker goed te doen. De bestanden voor je navigatie staan in de bijlage.

Groetjes
José Hendriks  

 

Locatie Arcticcat, Muiderweg 28-30, 3891 DB Zeewolde
Lunch (max. €15,00 p.p.) op kosten van de club!!