Groepsfoto MTC Zeewolde

Hoi motorvriend(in),

De weersverwachtingen voor komende zondag zijn ‘perfect’ 

Ga je mee met het ritje naar Gaasterland? Alle info en de route vind je bij ‘Komende evenementen’ aan de rechterkant óf in de Toerkalender bij de betreffende datum. 

Tot zondag?

Groetjes José

Beste motorvriend(in),

De route voor zondag 19 augustus is klaar.

Wij, Fred, Dennis en ik, vinden het een mooie route geworden. Ná het voorrijden heb ik nog een paar aanpassingen gedaan én de koffie-, lunch- en tankstop toegevoegd.
Het enige wat ik nu nog kan doen is hopen dat het weer aangenaam zal zijn want er zit weer héél veel tijd in ;-) Daarnaast uiteraard een grote opkomst. We willen toch allemaal wel die gratis lunch verorberen? (Tot max, €15,00)

Alle informatie en de bestanden voor je navigatie kan je vinden in het deel onder 'Komende evenementen' of in het tabblad bovenaan bij 'Toerkalender'
Voor de leden die aangesloten zijn bij MyRoute App, de routebestanden staan daar ook in onze groep.

Tot de 19e, je bent welkom voor koffie/thee aan de Muiderweg 28-30, ik wil graag stipt om 09:00 vertrekken, we hebben onze tijd wel nodig!

Móchten Marco en Sasja door een geboekte last-minute vakantie niet aanwezig zijn en we mogelijk van een andere plek starten zal ik je dat laten weten. 

Groetjes José

 

Beste motorvriend(in),

Ik heb een leuke route 'gefröbeld' in een deel waar we met MTC Zeewolde (zover ik weet) nog niet zijn geweest. Alleen diegene die in september 2015 mee zijn geweest naar motorherberg Healbird in Aldtsjerk hebben in deze omgeving in clubverband rondgestuurd.

Al is de route nog niet helemaal definitief, ik verwacht deze a.s. zondag, 5-8-18 te kunnen voorrijden, heb ik wel vast een afbeelding geplaats bij het evenement in de toerkalender. Het is, zoals afgesproken, een wat langere rit van ±280 km. maar beslist niet 'onoverkomelijk'.

We hebben daar wat tegenover gesteld: Jouw lunch, tot maximaal €15,00 p.p. wordt door de club betaald!

Het bestuur en ondergetekende hopen hiermee weer eens op een ouderwets grote opkomst! Om nu niet extra vroeg te hoeven vertrekken óf pas héél laat terug te zijn heb ik de aanrij- en terugroute over voornamelijk vlotte doorgaande wegen, geen snelweg. Zodra de route definitief is incl. koffie-, lunchstop en tank/tussenstop zal ik deze aan het evenement toevoegen.

Noteer dus 19 augustus vast in je agenda (als je dat al niet gedaan had ;-)

Groetjes
José Hendriks  

Beste Motormaatjes,

Het heeft even geduurd, doordat ik in Noorwegen zat, maar ben bij terugkomst gelijk aan de slag gegaan.

Gelukkig heb ik nog een plekje voor ons gevonden in Epen https://hotel-eperland.nl/. Dit is op basis van logies met ontbijt, voor de warme hap kunnen we ook in het hotel terecht, maar ook buiten de deur. De kosten voor beide nachten, inclusief ontbijt, bedragen €87,75 p.p. dus dat is, denk ik, best een scherpe prijs.

Ik heb er vreselijk veel zin in, en hoop jullie ook en ga maar eens aan de slag met de routes.

Met vriendelijke motorgroet,

George,

Toercommissie.

Beste motorvrienden,

Door jullie bekende omstandigheden is het publiceren van de tourkalender véél later dan je van jouw toercommissie gewend bent. Kijk aan de rechterkant onder 'Komende evenementen' of in het tabblad 'Toerkalender' bovenin voor een volledig overzicht.

Donderdagavond 15 maart hebben George, Dennis en ondergetekende om tafel gezeten om de diverse data vast te leggen en te verdelen. De leden die zich hebben aangemeld om een ritje te verzorgen zal ik z.s.m. maar uiterlijk aan het eind van deze week benaderen met de twee 'openstaande' data waarop dan ingeschreven kan worden. Dat is voor allen zichtbaar waardoor het ook mogelijk is om gezamenlijk een rit voor je rekening te nemen. 

Mede door een 'communicatiefoutje' met motorrijschool Hartel zal het waarschijnlijk niet meer lukken om voorafgaand aan onze eerste rit, zondag 25 maart, een VRO te realiseren. Ook een theorieavond die ik begin maart gepland had heeft daardoor geen doorgang kunnen vinden. Wat we hiermee gaan doen kom ik later op terug.

Dit alles kan mij er niet van weerhouden om, traditiegetrouw aan het begin van de zomertijd, een ritje te organiseren. Het is (nu nog) mijn bedoeling om richting de NOP-Overijssel te gaan, zodra ik de route heb zal ik die hier posten, dus houd de website in de gaten.

Groetjes van je toercoördinator,
José Hendriks