Groepsfoto MTC Zeewolde

Hoi Motorvrienden en vriendinnen,

Heb er even werk aan gehad, maar de route is klaar. Deze keer gaan we het oosten van de provincie Utrecht doen. Doordat Utrecht dichtbij huis is, zakken we af via de lekdijk af naar Wageningen om in de Blauwekamer www.deblauwekamer.nl te lunchen. Hierna, nadat we ons buikje rond gegeten hebben rijden via de Veluwe weer naar Zeewolde.

Ik heb er vreselijk veel zin in, en hopelijk zijn de weergoden ons gunstig gestemd.

Groetjes en tot de 22e,

George.

Beste motorvrienden,

A.s. zondag wordt het héééél mooi weer en George heeft voor die dag een mooie route voor ons in petto in de omgeving van Utrecht.

Er was iets fout gegaan bij het plaatsen van de route maar dinsdag 17-04 en anders zéker woensdag 18-04 staat de juiste route met een korte beschrijving in het overzicht van de Toerkalender of zoals je wil, aan de rechterzijde onder 'Komende evenementen'.

De koffie staat weer klaar vanaf 08:30 en om 09:00u starten we de motoren.

De enkeling die de route al gedownload had: verwijder deze uit je navigatie, er komt dus een andere!! 

Groetjes José

Beste motorvrienden,

Door jullie bekende omstandigheden is het publiceren van de tourkalender véél later dan je van jouw toercommissie gewend bent. Kijk aan de rechterkant onder 'Komende evenementen' of in het tabblad 'Toerkalender' bovenin voor een volledig overzicht.

Donderdagavond 15 maart hebben George, Dennis en ondergetekende om tafel gezeten om de diverse data vast te leggen en te verdelen. De leden die zich hebben aangemeld om een ritje te verzorgen zal ik z.s.m. maar uiterlijk aan het eind van deze week benaderen met de twee 'openstaande' data waarop dan ingeschreven kan worden. Dat is voor allen zichtbaar waardoor het ook mogelijk is om gezamenlijk een rit voor je rekening te nemen. 

Mede door een 'communicatiefoutje' met motorrijschool Hartel zal het waarschijnlijk niet meer lukken om voorafgaand aan onze eerste rit, zondag 25 maart, een VRO te realiseren. Ook een theorieavond die ik begin maart gepland had heeft daardoor geen doorgang kunnen vinden. Wat we hiermee gaan doen kom ik later op terug.

Dit alles kan mij er niet van weerhouden om, traditiegetrouw aan het begin van de zomertijd, een ritje te organiseren. Het is (nu nog) mijn bedoeling om richting de NOP-Overijssel te gaan, zodra ik de route heb zal ik die hier posten, dus houd de website in de gaten.

Groetjes van je toercoördinator,
José Hendriks

 

Overzicht sponsorenWellicht is het je opgevallen: De afgelopen paar maanden is de balk aan de zijkant van de website aangevuld met 3 nieuwe sponsor logo's! We zijn erg blij dat Paal 11, Dierencrematorium Naarden en Schilder-Onderhoudsbedrijf Jonker hebben besloten om onze club een handje te helpen.

Neem vooral een kijkje op hun websites. De logo's aan de rechterkant zijn namelijk klikbaar en voorzien van een link naar hun site. Daarmee geef je ze indirect een bedankje!

Via dit bericht wil het bestuur nogmaals alle sponsoren bedanken:

Hoi motorvriend(in),

Ik had onderstaande al eerder via Facebook gedeeld maar realiseerde me opeens dat minder dan de helft van onze leden aangesloten zijn bij onze Facebook pagina. Daarnaast is natuurlijk onze website het eerste middel om alle leden te bereiken!

Daarom ook nog even het bericht over de zogenaamde 'Mr. GPS-methode' voor het maken en afhandelen van routes op onze site. Bekijk het filmpje dat voor jou van toepassing is en doe er je voordeel mee. Na de zomervakantie zal ik ook op deze manier de tracks aanleveren, dus minimaal in twee etappes, vóór en ná de lunch.

Groetjes José

De Mr. GPS methode

Ik propageer al jarenlang het gebruik van de track als basis voor route-uitwisseling. En meer en meer clubs stappen daarop over. 

Maar tsja.. dan nóg moet de routeontwerper weten hoe hij de routes het best kan aanbieden en de ontvanger hoe hij de route dan in z'n toestel zet. Of dat nu een nieuwe of een oude Zumo is, of een TT Rider. 

Om te voorkomen dat daarbij iedereen het wiel opnieuw moet uitvinden heb ik daarom een serie filmpjes gemaakt onder het motto 'de MrGPS methode'.


Die films mogen vrijelijk gedeeld worden en mag je ook gerust insluiten op de website van de club. Het levert geen 100% garantie dat we hiermee allemaal dezelfde route gaan rijden, maar als het goed is wordt het route-leven hiermee echt wel een stuk makkelijker.

TIP: wil je iemand hierop attenderen maar weet je het adres niet: laat 'm gewoon even googelen op 'MrGPS methode'!


Maar je mag natuurlijk ook gewoon HIER klikken!

 

 

Met vriendelijke groet!

 

Hans Vaessen
MrGPS